Liepaja, Latvia 2013

9. desember. Etter to fantastiske dager med flotte resultater for Lupo (se siden hans) går turen for de to hjem. Vekket Gro 05:30, hun har 21 mil å kjøre til flyplassen, men veiene er fine. Da blir det nye utfordringer for radarparet på nyåret.


7. desember. Etter noen dager med drittvær og peiskos inne er det første utstillingsdag i dag. Vi krysser fingrene og håper det beste, dommeren er fra Litauen..


4. desember. Da er Gro og Lupo på veg til Liepaja for to nasjonale utstillinger. 17:00, da er de på plass på hotellet etter en lang kjøretur fra Riga til Liepaja, skulle ta tidlig kvelden, de har jo vært på farten siden 05:30.  

Zagreb, Kroatia 2013

 

25. november. Da er de kommet hjem etter en lang tur fra Zagreb og flybytte i München. Med på lasset var flere pokaler og en medalje. Nå er det 10 dager med hvile før de drar ut på nye eventyr.


24. november. Ny stor dag for Gro  og Lupo. I dag ble han champion, 2BHK slått av et barnebarn av Remo. Og han ble også 2BIS Hunting Dog, bare slått av en pointer.


23. november. Gårsdagen gikk over all forventning, se resultatene til Lupo. Den ble en lang kveld i og med at utstillingen ikke begynte før 15:30 og dommeren vare veldig sen.
I dag skulle han konkurrere med blant annet to italienske hunder som vinner mye, så vi hadde ikke så store forventninger. Men det var vår dag han fikk cacibet og ble BIM, men det som var mest moro var at han i konkurranse med bare langbente hunder ble BIS Hunting Dog i dag også, under stor applaus fra publikum. Gøy å sitte hjemme og se dette Livestream😀


22. november. Gårsdagen ble benyttet til å finne ut hvor utstillingsplassen var og til innkjøp av litt spiselig både til Gro og Lupo.
I tillegg hadde hun en romtemperatur på 31 grader, så tre stykker jobbet på spreng for å rette feilen.
I kveld er det rasespesialer for en del raser. Vi har en dommer fra Bosnia-Hercegovina. Vet ikke hvor mange hunder det er, får nesten aldri PM når man stiller nedover i Europa.  Jeg må vente på melding fra Gro når hun kommer fram, spent 🤩


20. november. Etter en natt på Gardermoen flyr Gro og Lupo til Zagreb for tre utstillinger. I og med at det er flybytte i Mûnchen flyr Lupo som Pet in Cabin, hadde vært trist om han ble stående igjen i Mûnchen 😮
Etter en lang flytur med mye forsinkelser og løping ved flybytte er de vel framme. Fin leilighet, TV med 10 kanaler som ikke er dubbet. Nå skal det stekes pannekaker til spisevegreren og i morgen skal de ut for å finne utstillingsplassen. Også regner det.

Åland september 2013

 

29. september. I dag går turen hjemover, båten går kl 13:00. Telefon fra to trøtte damer som ikke fikk hotell som ville ha inn hund, de lurte på om de rakk siste ferga Moss - Horten. Ny telefon en stund senere, da hadde de booket inn på vadrehjemmet i Töcksfors, fint for da kan de jo handle litt før de begynner på siste etappe.


28. september. Da er kl 05:00 her og 06:00 på Åland og jeg har akkurat vekket Gro og Hilde. Da er det bare å vente spent på resultatet, det er 16 hunder før dem i ringen. Da kom telefonen, han ble BIM og FI og Nord UCH 😀


27. september. Vekket de reisende kl 07:00, båten går 09:30. Åland neste 🙂
Båtturen gikk bra og nå er de vel framme på hotell hvor de fikk samme rom som Gro og jeg hadde i fjor. I morgen er det utstilling, det blir spennende. Lupe kan bli nordisk hvis han blir finsk.


26. september. I dag setter Hilde, Gro og ikke minst Lupo kursen mot vakre Åland. Første etappe går til Norrtälje og vandrerhjemmet Hvilan hvor de skal ligge over i natt før de tar båten fra Kapellskär i morgen. De var framme på Hvilan 20:30.

Druskininkai, Litauen 2013

 

4. august. Da er utstillingene ferdige for denne gangen, det har gått veldig bra for Remo, men ble ikke noe championat for Ada.
Damene har kost seg i palasset og nå går turen til Vilnius hvor de skal bo til tirsdag, det er viktig å få med seg noen butikker.


1. august. Damene har funnet se godt til rette i palasset. I dag er det utforsking av byen. Besøk hos frisør. Siste rapport fra dages middag som ble inntatt i en av de mange uteserveringen på hotellet, Gro bestilte gresskarsuppe med reker, det var kaldt suppe med en minireke. Hilde bestilte kokkens spesialt som var indrefilet, men kun en mini porsjon, så de regnet med en tur på gatekjøkken for å bli mette. I morgen er det første utstilling, venter spent på resultatene.


31. juli. Damene bytter hotell i dag etter en natt med masse bråk og noen stive priser for hundene, kr. 100,- pr. natt pr. hund. Nå flytter de inn i det gamle tsarpalasset.


30. juli, Hilde, Gro, Remo og Ada reiste til Litauen og Druskininkai for 3 utstillinger. Turen gikk bra, men de måtte ha hjelp av politiet for å finne hotellet. GPS er ikke alltid løsningen på alt.😀

Stockholm 2012

 

17. desember. Gårsdagen ble brukt til avslapping og lufting av Visa kort. I dag går turen hjem.

15.desember. Kl 05.30 og jeg har akkurat vekket gjengen, det er greit å ha backkup på dette med vekking.
Nå er det bare å vente spent på resultatene.
Ikke helt til topps, men flott kritikk og blandt de 5 beste og med flotte konkurrenter,

14. desember. Hilde, Gro og Tjabo på vei til Stockholm og SV 12. Flyturen gikk bra. Vi har heletiden trodd at dachshundene skulle stille på søndag, men heldigvis oppdaget Gro at vi hadde tatt feil, tenk om de hadde kommet et dag or sent.
De hadde ikke fått PM så de dro ned på messn i går og ikk til svar atdet var det veldig mange som ikke hadde fått, så de ble anbefalt å være tidlig ute neste dag.

Åland september 2012

 

1.oktober.Tidlig opp og på kaia før kl 07. Frokost på båten, reiste fra Kapellskär 09.35 og var i Helgeroa kl. 19. Kun korte stopp for å tisse og fylle bensin. Stoppet i Töckfors for blandt annet å kjøpe "død ku" til suppe. Ingen flere turer for Nanna før til neste år, og før det blir det vel forhåpentlig valper😀


30. september. Kort dag på utstilling, Nanna fikk VG😠 Vi prøver på nytt neste år.


29. september.Frokost på hotellet og så tok vi turen til  Eckeröhallen for å se hvor lang tid det tar å kjøre. Fikk tak i katalogen og det er en hanhund og fem tisper, så får vi krysse fingrene å håpe🙂


28.september. Vel framme på Åland, båturen gikk bra og vi koste oss med nydelig lunsj. Hotellet er gammelt og slitent, uten internett på rommet og heller ikke TV.Men lykken står den kjekke bi,fordi vi bor nær resepsjonen virker internett hos oss. Nå har vi handlet inn litt ymse tørt og vått til to-og firbente og skal kose oss på rommet.


27. September.I dag stater turen til Åland for 2. gang i år. Første etappe går til Hvilan Vandrehjem like ved Kapellskär.
Kl. 18 var vi vel framme på Hvilan, hundene har fått mat og snart skal Gro over gata og hente pizza til oss tobente.Det bleThaimat,pizzarian var nedlagt. I morgen er det båten over til Åland.