Dette er valpene som ble født 21. januar 2014.

 

Valpene er blitt 6 uker

Nå er de blitt 6 uker. I dag har det vært veien og markkur. Inrid er minst, 1088 gr. Begge gutta veier 1200 gr. Ikaros er fortsatt til salgs.

Da er alle valpene solgt.

Ingrid

Isadora

Ikaros

Idefix

Valpene er blitt 5 uker

Da er valpene blitt 5 uker, de leker og begynner å bli fulle av liv. De har spist RC Stater på boks en ukes tid og begynte med samme type tørrfor i går, det går ned på høykant. Det er første gangen jeg har hatt valper som har skjønt dette med spising med en gang.

Det tok 2 dager før den første klarte å klatre opp i Nannas seng, nå klarer resten det så nå har hun ikke noe fristed fra de frekke små i valpebingen.

Begge tispene og Idefix er solgt, Ikaros er fortsatt ledig.  

Ingrid

Isadora (Lottie)

Idefix

Ikaros

Ikaros

Valpene er blitt fire uker.

18. februar. Nå er de blitt 4 uker og har utviklet forskjellig personlighet og er begynt å leke. I dag var det ny markkur, veiing og fototgrafering. De veier nå fra 838 gram til 953 gram og er gode og runde. Nå skal de begynne med ordentlig mat.

Nanna har en litt høy seng i valpegrinda slik at hun skal ha et fristed, men Isadora klarte å komme seg opp og la seg godt til rette under teppe med mamma, Nanna pakker alltid over seg uansett hvor varmt det er. Ingrid som er minst synes det er skikkelig fin å mobbe brødrene sine og gutta tar stort sett livet med ro. Nå ser jeg forandring på dem fra dag til deg.

Isadora

Idefix

Ingrid

Ikaros

Valpene er 3 uker

Nå er de små blitt 3 uker, de spiser og vokser. Idag veide de fra 725 gram til 832 gram. Denne uken skal de få større plass og begynne med fast føde. Starter fra Royal Canin bruker å falle i smak.

Ingrid 3uker

Isadora 3 uker

Ikaros 3 uker

Idefix 3uker

Valpene er 14 dager

4. februar. Idag er valpene 14 dager og de er veid, fått markkur og blitt fotografert. De veier fra 513 - 594 gram, tispene er minst. Alle har fått opp øynene og myser nå rund. Nanna er en fantastisk mor, det er ikke mye lyd i valpekassa annet enn smattelyder. De tilbringer stort sett tiden med å spise og sove.

Nanna har fra dag to deltatt i selskapslivet og de andre har fått hilse på valpene, mens vi holder dem.

Ingrid 14 dager

Isadora 14 dager

Ikaros 14 dager

Idefix 14 dager

VAPER FØDT 21. JANUAR

Da er valpene født, det ble 2 hanner og to tisper. Alle er mørke og de ble født i løpet av en time. Mor og barn har det bra, barnefaren er ikke informert ennå😀 

Da har Lupo hilst på de små.

Kun en hanhund igjen.

 

 

Ultralyd viser at blir det valper ca. 20. januar.

Far: I Nord HR LV UCH Attenti al Lupo del Lago Prile

Mor: Multichampion Wervest's Nanna

 

For mer info om foreldrene se begges respektive sider.

Første mann ut.

Virvar's Ingrid 1 uke

Virvar's Isadora 1 uke

Virvar's Ikaros 1 uke

Virvar's Idefix 1 uke